Тиха и подмолна, но все пак войната между Ивелина на Сашо

...
Тиха и подмолна, но все пак войната между Ивелина на Сашо
Коментари Харесай

Новата на Сашо Кадиев - на нож с майка му заради бившата

Тиха и подмолна, само че въпреки всичко войната между Ивелина на Сашо Кадиев  и майка му – Катето Евро, към този момент е реалност. Семейната идилия сред водещия, някогашната и актуалната, която ни се представяше месеци наред, е била една заблуда.

„ Пълно двуличие е това и гаджето му с право недоволства от видимо околните връзки с майката на детето на Кадиев – Таня “, разискват двойката техни познати в светските среди. Съшитата с бели конци история тръгнала от Катето Евро, която държала за пред света всичко да върви безпрепятствено, като на филм.

Тя посъветвала Сашо да постави старания и постоянно да събира Таня с новата си Ивелина Чоева. От своя страна Катето също се постарала, тъй че да омае попълнението в семейството.

Изглежда обаче, че това се оказало незадоволително да внуши на стройната красавица, че връзките им са хармонични. Тя все по-често почнала да се нервира и неотдавна двойката била разтърсена от предколеден скандал, откакто Сашо настоял да прекарат празниците всички дружно.

Чоева била твърдо решена да сложи край на този фарс, а може да пострада и връзката им, предсказват доближени до нея, написа show.bg.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР